Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hervind levenszin. Online dialoog over existentiële onderwerpen 119

september 11, 2023 @ 17:00 - 18:30

€15.00

Ontbreekt het je regelmatig aan levenszin? Kom dan naar online dialoog over existentiële onderwerpen.Hervind levenszin
Mensen met hoogbegaafdheidskenmerken denken over het algemeen dieper dan anderen door over de zin van hun leven. Vaak wordt een mismatch ervaren die je veerkracht breekt en je somber en depressief  kan maken.
Weet je dat je niet de enige bent? En weet je dat praten met gelijkgestemden -die direct begrijpen wat je bedoelt- helpt?
Praten over existentiële thema’s
Idealisme is de wereld een stukje mooier maken én het is een overlevingsmechanisme. We hebben een brein dat is gemaakt om te exploreren. Alleen hoe zorg je ervoor dat jouw idealisme haalbaar wordt? Want impact in de wereld willen we allemaal maken. Hierover spreken we vanavond door: hoe vind je levenszin om die impact te maken die jij wilt hebben. 
Voorgaande sessies bleek dat online met gelijkgestemden het dialoog voeren over wat je bezighoudt, zorgt voor herkenning en minder eenzaamheid.
In deze online bijeenkomsten deelt Larinda Bok wat theorie over existentiële vraagstukken en zij geeft praktische handvatten over hoe je jouw leven meer betekenis kunt geven.
Met elkaar gaan we in gesprek en helpen we elkaar met onze visie en delen we wat voor ons werkt. En deze mix is de grote meerwaarde van deze bijeenkomst!
Kom je ook een digitaal bakkie koffie doen?
Ik drink thee overigens ;-).
Na afloop van de kennisdeling en plenaire dialoog, staat de teamsmeeting nog een tijdje open voor onderlinge gesprekken.
Wees welkom! Larinda Bok
Vanwege de privacy wordt de bijeenkomst niet opgenomen en is niet terug te zien.

Gegevens

Datum:
september 11, 2023
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:
Site:
https://hoogbegaafdexpert.nl/events/hervind-levenszin-online-dialoog-over-existentiele-onderwerpen-119/

Datum

11 September 2023

Tijd

17:00

Kosten

Locatie

Hervind levenszin. Online dialoog over existentiële onderwerpen 119
error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.