Laden Evenementen

Online boeklancering

Larinda Bok presenteert op 15 januari 2024 met trots en dankbaarheid haar nieuwe boek ‘Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid’ en ‘Het ABC voor een vrij & betekenisvol leven’.In deze online interactieve boeklancering maak je kennis met het gedachtegoed van ACT in combinatie met hoogbegaafdheid.
Dit boek biedt inzicht in de vele facetten van persoonlijkheidsontwikkeling bij hoogbegaafdheid. De drieënveertig werkvormen geven praktische handvatten voor de invulling van een vrij en betekenisvol leven.
Wie is Larinda Bok- van der Voet?
Larinda Bok-van der Voet is Specialist Hoogbegaafdheid en oprichter van Hoogbegaafdexpert. Haar bedrijfskundige, verpleegkundige, hoger management- en psychologische kennis en ervaring is verweven dit boek.

Tijdens haar studie aan de Radboud Universiteit verdiepte zij zich in de zelfbeeldontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid.
En in haar praktijk wordt zij geraakt door het onrealistische zelfbeeld van haar cliënten en hun diepe verlangen naar betekenisgeving in hun leven.
Professionals en mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid kunnen met ‘Het ABC voor een vrij en betekenisvol leven’ direct de toepassing in de praktijk maken.

Van harte welkom bij de online boeklancering!

Datum: Maandag 15 januari 2024 van 14.30 – 15.30 uur
Programma

Tip van de sluier van ‘Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid‘ en het ‘ABC voor een vrij & betekenisvol leven’
Aan de slag met een ACT-werkvorm
Gelegenheid tot vragen stellen
Afsluiting

Kosteloos

Aanmelden online boeklancering
Via de roze button rechts bovenaan dit event.

Datum

15 January 2024

Tijd

14:30

Kosten

Locatie

Online boeklancering
error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.