Laden Evenementen

Samen hoogbegaafd… Wie ben je nu echt?

Wie kent het niet: alledaagse worstelingen met discipline, vriendschap, liefde, werk, en het bestaan op zich. Ook mensen die zich herkennen in persoonskenmerken van hoogbegaafdheid zoeken een brug naar de maatschappij en bondgenoten. Ken jij jezelf en wie ben je nu echt? Hoe werkt verbinding maken bij intense en sensitieve hoogbegaafde volwassenen? Dat ontdek je vanavond.Want hoogbegaafd zijn betekent een andere denkwijze en daarom vraagt de brug slaan naar andere mensen, specifieke inzichten en vaardigheden. Daar gaan we het vanavond over hebben. Je krijgt inzichten over hoogbegaafdheid en identiteitsontwikkeling en we gaan met elkaar in gesprek, om van elkaar te leren.
Avondprogramma Samen hoogbegaafd
Op 14 maart 2023 organiseert Hoogbegaafdexpert in samenwerking met Streams Brink42 de eerste live avond-ontmoetingsbijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen.
Kennis over hoogbegaafdheid en verdieping
Je krijgt wetenschappelijk onderbouwde kennis over het concept hoogbegaafdheid en de identiteitsontwikkeling van hoogbegaafde volwassen en hoe zich dat verhoudt tot anderen.
Samen hoogbegaafd
Samen hoogbegaafd is een initiatief van Hoogbegaafdexpert en Streams Brink42. Wij organiseren verdiepende ontmoetingsbijeenkomsten rond het thema hoogbegaafdheid, persoonlijke ontwikkeling, zingeving, waarden en duurzame relaties.
Reserveren
In verband met het maximaal aantal deelnemers (30 personen) is het noodzakelijk om je van tevoren aan melden.
Aanmelden via de website van Brink42.
Bijdrage: 15 euro. t.b.v. ondersteuning van activiteiten gericht op het oog hebben voor elkaar.
Programma Samen hoogbegaafd
19.30 uur: inloop met koffie/ thee
19.45 uur: hoofdprogramma: kennisdeling
20.30 uur: pauze met koffie/ thee wat lekkers
21.00 uur: verdieping in het thema, gelegenheid tot vragenstellen
21.45 uur: afsluiting en gelegenheid voor hapje en drankje op eigen kosten
 

Datum

14 March 2023

Tijd

19:30

Kosten

Locatie

Samen hoogbegaafd… Wie ben je nu echt?
error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.