All Stars online Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in groepen

Voel jij je niet begrepen, wil je meer zingeving in je leven en heb je een groot verlangen naar vrijheid maar heb je het gevoel dat je gevangen zit? Ben je ontevreden over begeleiding uit de reguliere hulpverlening?

Ontdek de kracht van hoogbegaafdheid en gelijkgestemden in de online All Stars Acceptance and Commitment Training (ACT) voor hoogbegaafde volwassenen.

Dit is anders dan regulier: online ACT All Stars Programma voor hoogbegaafde volwassenen

ACT is een effectieve methode voor uiteenlopende problematieken (onder andere laag zelfbeeld. faalangst, perfectionisme, werkstress, relatieproblemen, identiteitsvraagstukken, burn-out, bore-out). Daarom is het All Stars ACT in groepen programma  ontwikkeld. In de reguliere gezondheidszorg ervaren mensen onvoldoende erkenning en herkenning en niet-passende handreikingen. Dit programma is alleen voor mensen die zich herkennen in kenmerken van hoogbegaafdheid. Een intelligentietest of score is niet nodig want hoogbegaafdheid is zoveel meer dan een IQ getal!

ACT All Stars Programma voor hoogbegaafde volwassenen

ACT All Stars is geen methodiek maar een manier van leven

Probeer jij met je hoofd uit je hoofd te gaan? Ik weet dat er meer te halen is als je naar je gevoel gaat. 

Larinda Bok is ACT Master en wil een baken van licht voor hoogbegaafde volwassenen zijn.

Om deel te kunnen nemen is is (gedeeltelijke) herkenning in hoogbegaafdheidspersoonskenmerken voldoende. Er is geen diagnose of geïdentificeerd label van hoogbegaafdheid noodzakelijk, want iemand erkennen kan ook zonder label.

ACT All Stars helpt

Hoogbegaafde volwassenen hebben vaak veel meegemaakt. In deze veilige omgeving mag je kwetsbaar zijn.

Het effect van het ACT All Stars Programma werkt maanden door. Je krijgt je een EHBO koffer voor het leven.

Het unieke van ACT All Stars

Programma ACT All Stars

6 bijeenkomsten inclusief

Waarom ik zo graag met ACT werk

Na afloop van het programma

Data ACT All Stars
14.30 - 16.30 uur

Recensies

“Door zelfacceptatie kun je veel meer genieten van het leven.”

“Ik herken heel veel vaker de dingen waar ik tegenaan loop. Met name uit mijn hoofd gaan lukt nu veel beter. Inspirerende oefeningen en metaforen.”

Nicolien
Hoofdverpleegkundige

“Ik zie nu in mijn eigen script een patroon dat ik bij mezelf van binnen zie. Ik herken het uit mijn gezin in m'n familie, mijn werk en in het dorp waar ik woon. Ik zie het zelfs in de wereldzaken. Dat ik dit nu kan omarmen, is grote winst.”

Tineke
OvD Politie

“Het zet je steeds aan het denken, het werkt door. ACT zet je ook aan tot het voelen. Ik heb heel veel notities gemaakt en daar fijn in terugbladeren.”

Belga
Innovatiemanager

Heb je vragen over het ACT All Stars Programma

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.