1-op-1 coaching
voor hoogbegaafde volwassenen

Ben jij die gedreven, veelzijdige denker die pijlsnel verbanden ziet en voelt dat er meer in je zit dan eruit komt? Heb jij een groot verlangen naar helderheid en daardoor meer rust en voldoening in je leven? Ik gun iedereen de ontdekkingsreis om zichzelf te leren kennen, zijn/haar innerlijke kracht te waarderen en weer voluit mee te doen in werk, relaties en de maatschappij.

Zoek jij coaching bij hoogbegaafdheid?

De ontdekking dat jij je herkent in de kenmerken van hoogbegaafdheid doet veel met je. Loop je vast door hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit? Ben je nieuwsgierig wat je ermee kunt?

Wanneer helpt 1 op 1 hoogbegaafdheid coaching

Veel hoogbegaafden willen alleen hun problemen oplossen. Maar hoe fijn zou het zijn als je geholpen wordt om helder te hebben wat je talenten zijn, wat bij je past en wat je wilt? Dat behoedt je voor fysieke en psychische problemen.

Onderzoek wijst uit dat je sneller de juiste stappen maakt als je regelmatig een coach of mentor hebt die met je meedenkt in vragen als:

Het is mijn passie om jou te helpen bij het vinden van nieuw perspectief. Praktisch, no-nonsense en met een unieke aanpak ga je snel de diepte in; voor helder zelfinzicht en effectieve keuzes.

Wil je persoonlijke aandacht, snel schakelen en geen standaard programma? Lees verder voor online en offline mogelijkheden.

3 mogelijkheden voor hoogbegaafdheid coaching

Eenmalig sparren

Om serieus met persoonlijke en professionele groei aan de slag te gaan.

Maatwerk 1-op-1 coaching

Maak een kennismakingsafspraak en ontdek hoe je duurzaam resultaat krijgt.

Mentorprogramma

Mentoring voor persoonlijke groei en maximalisering van jouw prestaties en impact.

Recensies

“Door zelfacceptatie kun je veel meer genieten van hoogsensitiviteit.”

“De sessies die ik met Larinda had waren erg leerzaam, interessant en leuk. Geleerd hoe ik mijn doelen helder krijg en direct tot actie over kan gaan. Dank Larinda!”

William
Director Science & Technology en zelfstandig ondernemer

“Door met jou de tijd voor mijn ontwikkeling te nemen ben ik bewuster geworden van mijn krachten en heb ik meer kracht en vertrouwen dat ik mijn doelen kan bereiken, welke dat ook zijn. Je bent open, eerlijk en direct.”

Marijke
Bedrijfskundig ondernemer

“Ik snapte opeens wat mij tegenhield. Dit heeft mij zo ‘aan’gezet dat ik in beweging ben gekomen. Ik heb mijn boodschap helder en weet nu wat mij tegenhoudt om mijn ruimte in te nemen. Larinda helpt je te zoeken en vinden.”

Mariëlla
Jurist

Wil je hoogbegaafdheid als verrijking zien en alles wat in jou zit eruit halen? Investeer in coaching voor hoogbegaafde volwassenen. Hoe je dat doet? 

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.