Coaching
met TMA Talenten Analyse

Ben jij die ambitieuze leidinggevende ondernemer of professional die complexe zaken aankan en erg nieuwsgierig is waar je nu écht in uitblinkt? Heb jij het idee dat er meer in je zit dan eruit komt en wil je het allerbeste in jezelf naar boven halen? Maak dan slimme keuzes en ga met levensloop- en loopbaancoaching voor hoogbegaafden aan de slag.

Coaching met TMA Talenten Analyse

in combinatie met hoogbegaafdheid

De grondslag van de TMA Talentenanalyse is verankerd in de positieve psychologie. Dit houdt o.a. in dat het meer rendeert en voldoening geeft om de aandacht te leggen op je sterke kanten. Door energie te steken in bezigheden die ontwikkelbaar zijn en meer zelfinzicht, ontstaat er herkenning en wordt potentieel talent nog groter gemaakt.

Hoogbegaafd: wat is de TMA Talentenanalyse?

Herken je dit?

De TMA (Talent Motivatie Analyse) helpt bij het maken van levens- en loopbaankeuzes. Het legt een fundament waar je op voort kunt bouwen. De TMA-test is wetenschappelijk onderbouwd en biedt oordeelloos concrete handvatten om jouw potentieel te benutten en te gaan stralen in alle facetten van het leven.

Wanneer je zoekend bent naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, geeft de TMA-test duidelijkheid. Door biografisch onderzoek, diagnostische vragenlijsten en op jou afgestemde dynamische meerfactorenmodellen nemen we ook jouw context en leergeschiedenis mee.

In de gedragsgerichte gesprekken ontdek je waar groeimogelijkheden liggen. Ik stimuleer je dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Daarnaast voel ik je goed aan en heb ik dezelfde denksnelheid.

Persoonlijke coaching bij hoogbegaafdheid en de TMA test

Ik denk met je mee in vragen als:

Coaching met de TMA voor hoogbegaafden geeft inzicht

Wanneer je zwart-op-wit ziet wat jouw sterke en minder sterke talenten zijn, gaat er een wereld voor je open. Je voelt herkenning en de energie gaat stromen. Wanneer jij jezelf de ontdekkingsreis met de TMA Talenten Analyse gunt, krijg je:

Het aantal coachingsessies is afhankelijk van de vraagstelling. Daarom maken we altijd eerst kennis om goed in te kunnen schatten of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen, of er een klik is en hoeveel sessies er nodig zijn.

Herken jij je in de kenmerken van hoogbegaafdheid

Wil je een TMA test maken?

Maak slimme keuzes en investeer in een persoonlijk ontwikkeltraject voor herkenning, erkenning, een nieuw perspectief, zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Recensies

“Zelfinzicht en reflectie is het begin van jouw nieuwe toekomst.”

“Ik heb het genoegen gehad gecoacht te worden door Larinda in combinatie met de TMA-analyse. Larinda wist in korte tijd de resultaten goed te doorgronden en de nuance van hoogbegaafdheid hierin mee te nemen. De duiding was erg scherp en raak. Ook gaf zij heldere, bruikbare tips om met bepaalde vraagstukken om te gaan, wat het een extra waardevolle coaching maakte. Ik raad Larinda ten zeerste aan; warm als persoon, professioneel en zeker voor de hoogbegaafde de kers op de taart.”

Barend
Bestuurstransitiemanager zorgkantoor

“In het afgelopen jaar is Larinda mijn coach geweest. Daarvoor paste ik me aan andere mensen en situaties aan en was ik mezelf totaal kwijtgeraakt. Onduidelijk was geworden wat mijn talenten waren en hoe ik weer gelukkig kon worden in mijn werk. In de duidelijke bespreking van mijn resultaten van de TMA-Talentenanalyse en hoe deze in elkaar zit is het mij duidelijker geworden wat mijn talenten zijn en ik heb met haar gebrainstormd over mijn beroepskeuze. Nu ben ik veranderingen in mijn werkzame leven aan het doorvoeren.”

Monique
Leerkracht

“Ik doorzie nu de patronen. Mijn vechten wordt minder en het effect groter. Waar ik eerder niet gehoord werd, luisteren mensen nu naar me. Jij helpt mij ordenen, in proporties brengen en geeft mij helder inzicht. Ik ga nu een kant op die ik zonder jou niet had ontdekt. Dat maakt me blij en geeft energie.”

Pieter
Hogeschool docent

Wil jij alles uit jezelf halen, weten wat je motiveert en waar je potentieel ligt?

Investeer in een Talenten Analyse en coaching voor hoogbegaafde volwassenen. 

Hoe je dat doet? 

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.