Coaching
met TMA Talenten Analyse

Ben jij die ambitieuze leidinggevende ondernemer of professional die complexe zaken aankan en erg nieuwsgierig is waar je nu écht in uitblinkt? Heb jij het idee dat er meer in je zit dan eruit komt en wil je het allerbeste in jezelf naar boven halen? Ga dan met levensloop- en loopbaancoaching voor hoogbegaafden aan de slag.

Coaching met TMA Talenten Analyse

in combinatie met hoogbegaafdheid

Het gedachtegoed van de positieve psychologie ligt ten grondslag aan de TMA Talenten Analyse. Het geeft meer voldoening en betekenis om de aandacht te leggen op je sterke kanten. Door energie te steken in bezigheden die ontwikkelbaar zijn en meer zelfinzicht, ontstaat er herkenning en wordt potentieel talent nog groter gemaakt.

Hoogbegaafd: wat is de TMA Talentenanalyse?

Herken je dit?

De TMA (Talent Motivatie Analyse) helpt bij het maken van levens- en loopbaankeuzes. Het legt een fundament waar je op voort kunt bouwen. De TMA-test is wetenschappelijk onderbouwd en biedt oordeelloos concrete handvatten om jouw potentieel tot ontplooiing te laten komen.

Wanneer je zoekend bent naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, geeft de TMA-test duidelijkheid. Door biografisch onderzoek, diagnostische vragenlijsten en op jou afgestemde dynamische meerfactorenmodellen nemen we ook de context en jouw leergeschiedenis mee.

In de gedragsgerichte gesprekken ontdek je waar je in kunt groeien en stimuleer ik je dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Daarnaast voel ik je goed aan en heb ik dezelfde denksnelheid.

Persoonlijke coaching bij hoogbegaafdheid en de TMA test

Ik denk met je mee in vragen als:

Coaching met de TMA voor hoogbegaafden geeft inzicht

Wanneer je zwart-op-wit ziet wat jouw sterke en minder sterke talenten zijn, gaat er een wereld voor je open. Je voelt herkenning en de energie gaat stromen. Wanneer jij jezelf de ontdekkingsreis met de TMA Talenten Analyse gunt, krijg je:

Het aantal coachingsessies is afhankelijk van de vraagstelling. Daarom maken we altijd eerst kennis om goed in te kunnen schatten of ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen, of er een klik is en hoeveel sessies er nodig zijn.

Herken jij je in de kenmerken van hoogbegaafdheid

wil je een TMA test maken?

Gun jezelf dan een persoonlijk ontwikkeltraject voor herkenning, erkenning, een nieuw perspectief, zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Recensies

“Zelfinzicht en reflectie is het begin van jouw nieuwe toekomst.”

“Jij helpt mij ordenen, in proporties brengen en geeft mij helder inzicht. Ik ga nu een kant op die ik zonder jou niet had ontdekt. Dat maakt me blij en geeft energie.”

Pieter
Hogeschool docent

“Sinds wij elkaar via Platform Hoogbegaafd 3.0 hebben ontmoet heb ik een denkomslag gemaakt. Ik kan veel meer dan ik denk en ik weet nu ook de juiste stappen te zetten.”

Tabitha
Presentatiecoach

“Ik doorzie nu de patronen. Mijn vechten wordt minder en het effect groter. Waar ik eerder niet gehoord werd, luisteren mensen nu gewoon naar me.”

Nicole
Startup ondernemer

Wil jij alles uit jezelf halen, weten wat je motiveert en waar je potentieel ligt?

Investeer in een Talenten Analyse en coaching voor hoogbegaafde volwassenen. 

Hoe je dat doet? 

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren