Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid

Het ABC voor een vrij & betekenisvol leven

Leverbaar!

Verdiep je in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van hoogbegaafden en hun struggles. Je leert de theorie achter hoogbegaafdheid en krijgt handvatten om hiermee om te gaan. Ga je mee op ontdekkingsreis naar een vrij en betekenisvol leven?

Voor wie is dit boek?

  • Mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid
  • Naasten van hoogbegaafden die hun innerlijke wereld willen begrijpen
  • Hulpverleners met hoogbegaafde cliënten
  • Hoogbegaafden die vastlopen en de essentie van het leven willen vatten
  • Hoogbegaafden die op de juiste snelheid door het leven willen navigeren
  • Hoogbegaafden die voelen dat er meer in hen zit en tot bloei willen komen

"Een prikkelend boek dat je laat begrijpen, voelen en ervaren dat hoogbegaafdheid niet altijd een prettig label is om te krijgen. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten neemt Larinda je mee in de wereld van de slimste, de beste en de knapste, die eigenlijk misschien het liefste wel, net als iedereen, gewoon als mens behandeld wil worden."

Gijs Jansen
ACT opleider en auteur

"Dit boek is inspirerend als je meer wilt weten over de life-struggles van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid. Ervaringsverhalen uit Larinda’s coachpraktijk én haar eigen levenservaringen maken dat je direct aan de slag kunt met de koppeling van theorie naar praktijk. Op weg naar meer zelfinzicht en een waardevol leven, ongeacht je achtergrond of levensvisie. Larinda schrijft zoals ze is: deskundig én menselijk."

Cécile de Bruin
Coach/psycholoog met specialisatie ACT

Eerste reacties

"Ik heb al een aantal uur gelezen en ben enorm blij met je boek! Een feest van (h)erkenning, connecting the dots, etc. Wat ik heel erg fijn vind, is dat je ook je eigen ervaringen en struggles deelt, bijvoorbeeld het contact opnemen met de grote namen op dit gebied... Heel herkenbaar én helpend om te lezen dat je het gewoon deed. Dat maakt het heel puur en raakt het hart, waardoor het een diepere werking bij me heeft. Dieper dan alleen de info."

Manuel

Eerste reacties

"Vanochtend heb ik je boek in mijn brievenbus gehad. Zelfs ben ik jaren bezig met hoogbegaafdheid en het begeleiden van leerlingen. Mijn bibliotheek is erg gegroeid. Echter heb ik nog nooit zo’n een boek in mijn handen gehad waar de combinatie van theorie en werkvormen uitgebreid wordt beschreven. Hartelijk hiervoor! Jouw boek is van zeer toegevoegde waarde."

Cláudia

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid

Het ABC voor een vrij & betekenisvol leven

Larinda bundelde haar ervaring, kennis over hoogbegaafdheid, Dąbrowski’s theorie van positieve desintegratie en de polyvagaaltheorie in praktische, op de Acceptance and Commitment Therapy gebaseerde werkvormen. Dit boek met het ABC voor een vrij en betekenisvol leven is niet alleen vanuit de theorie geschreven, maar geboren in de praktijk waardoor het raakt én helpt.

"Wat mij diep van binnen raakt, is dat ik in mijn praktijk zoveel mensen zie
met onbegrip over zichzelf of die worstelen met het leven."

Larinda Bok-van der Voet Hoogbegaafdexpert hoogbegaafdheid

Wie is Larinda Bok?

Larinda Bok-van der Voet is Specialist Hoogbegaafdheid en oprichter van Hoogbegaafdexpert®. Tijdens haar studie aan de Radboud Universiteit verdiepte zij zich in de zelfbeeldontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid. In haar praktijk wordt zij geraakt door het onrealistische zelfbeeld van haar cliënten en het diepe verlangen naar vervulling in hun leven. Met het ABC voor een vrij en betekenisvol leven, kunnen professionals en mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid direct de toepassing in de praktijk maken.

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.