Managementbegeleiding

Het aantal volwassen hoogbegaafden dat niet weet dat ze hoogbegaafd zijn wordt onderschat. Deze niet geïdentificeerde medewerkers lopen vaak tegen problemen aan. Zij zijn onbewust onbekwaam op het gebied van hoogbegaafdheid. 

Investeren in deskundige managementbegeleiding bij het herkennen van hoogbegaafdheid, leiderschapsstijlen bij hoogbegaafdheid en introductie van het skillspaspoort rendeert.

Op korte termijn bespaart dit veel frustratie en geld.

Op de wat langere termijn vergroot de innovatieve slagkracht van de organisatie wat meer winst en werkplezier oplevert..

Managementbegeleiding bij hoogbegaafde medewerkers

Er is geen unieke aanpak of curriculum dat exclusief voor alle hoogbegaafden werkt. Het is raadzaam om open te staan voor de potentie van hoogbegaafden, zodat er vanuit erkenning en herkenning gemanaged kan worden op het talent van deze medewerkers. Dit zorgt voor win-winsituaties.

De meerwaarde van hoogbegaafde medewerkers

Managementbegeleiding en hoogbegaafde medewerkers

Het is een misvatting te veronderstellen dat intelligente mensen (waaronder veel managers en professionals) hun eigen gedragsproblemen wel zullen oplossen. Zij zijn onhandig als het aankomt op het om leren gaan met hun eigen ingesleten gedragspatronen.

Wil jij investeren in hoogbegaafde medewerkers? Wil je hun strategische capaciteiten optimaal benutten?

Wat biedt Hoogbegaafdexpert?

Met haar managementervaring, bedrijfskundige achtergrond en kennis van hoogbegaafdheid is Larinda Bok de ideale partner voor:

Recensies

“The winner's edge is not in a gifted birth, a high IQ, or in talent. The winner's edge is all in the attitude, not aptitude. Attitude is the criterion for success.”

Denis Waitley

“Duidelijke presentatie. Neem dit thema ook mee in het opleidingsprogramma voor leidinggevenden. Helpt enorm in de aansturing om hier kennis van te hebben. Door op strategisch niveau te spiegelen worden ongrijpbare zaken helder en concreet.”

Marian
ICT medewerkster Rijksoverheid

“De omgeving kan niet in je hoofd kijken dus je zal het zelf moeten doen. Het driegesprek helpt mij, alsook mijn manager.”

Wilbert
Waterbouwkundig ontwerper

“Larinda is een perfecte sparringpartner, daagt je uit, ondersteunt, inspireert en biedt inzicht. Met ruim 30 jaar managementervaring, haar bedrijfskundige achtergrond en jarenlange coach- en levenservaring, is er veel te delen.”

Hendrik
Arts

Wil je investeren in duurzaam personeelsbeleid en managementbegeleiding? Laten we kennismaken.

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.