Invulschema's bij het boek 'Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid'

Op deze pagina vind je een aantal invulschema’s uit het boek.

Inkijkexemplaar 

Heb je het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid nog niet gekocht? Bekijk hier dan het inkijkexemplaar met de inhoudsopgave.

Tip

Als je het boek koopt, overweeg dan ook het verdiepende addendum en 45-werkvormenboek te kopen. Veel lezers van het boek zijn benieuwd naar het addendum en kopen het alsnog.

Besparing

Je bespaart de verzendkosten à € 4,95 als je het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid, het addendum en 45-werkvormenboek tegelijk bestelt.

Hieronder vind je downloads van de invulschema’s behorend bij het boek, addendum en 45-werkvormenboek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid.

Downloadpagina modellen

Hier vind je een aantal PDF’s met modellen uit het boek en mijn praktijk.

Downloadpagina video's

Hier vind je de in het boek genoemde video’s en informatieve video’s over hoogbegaafdheid en aanverwante onderwerpen.

Recensies

Lees wat anderen over het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid zeggen.

Ik ben al jaren bezig met hoogbegaafdheid en het begeleiden van leerlingen. Ik heb nog nooit zo'n boek in mijn handen gehad waar de combinatie van theorie en werkvormen uitgebreid wordt beschreven. Jouw boek is van zeer toegevoegde waarde.
Claudia
Talentcoördinator
Vooral de verhalen uit de praktijk in combinatie met onderbouwde wetenschap geven heel veel herkenning en maakt dat ik het een goed boek vind.
Guido
Levenskunstenaar
Jouw vernieuwende verdieping in hoogbegaafdheid voelt als thuiskomen in al die effecten op werk, relaties en de hogere dimensie in het leven.
Fred
Socioloog
error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.