Modellen bij het boek 'Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid'

Op deze pagina vind je verschillende modellen uit het boek. De meestgebruikte inzichtgevende modellen die ik vaak met mijn cliënten doorneem vind je hier ook. Ik hoop ook jou hiermee te inspireren.

Inkijkexemplaar 

Heb je het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid nog niet gekocht? Bekijk hier dan het inkijkexemplaar met de inhoudsopgave.

Tip

Als je het boek koopt, overweeg dan ook het verdiepende addendum en 45-werkvormenboek te kopen. Veel lezers van het boek zijn benieuwd naar het addendum en kopen het alsnog.

Besparing

Je bespaart de verzendkosten à € 4,95 als je het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid, het addendum en 45-werkvormenboek tegelijk bestelt.

Hieronder vind je downloads behorend bij het boek, addendum en 45-werkvormenboek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid.

Downloadpagina video's

Hier vind je de in het boek genoemde video’s en informatieve video’s over hoogbegaafdheid en aanverwante onderwerpen.

Downloadpagina schema's

Hier vind je een aantal PDF’s met schema’s uit het boek om te printen en in te vullen.

Recensies

Lees wat anderen over het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid zeggen.

Ik ben al jaren bezig met hoogbegaafdheid en het begeleiden van leerlingen. Ik heb nog nooit zo'n boek in mijn handen gehad waar de combinatie van theorie en werkvormen uitgebreid wordt beschreven. Jouw boek is van zeer toegevoegde waarde.
Claudia
Talentcoördinator
Vooral de verhalen uit de praktijk in combinatie met onderbouwde wetenschap geven heel veel herkenning en maakt dat ik het een goed boek vind.
Guido
Levenskunstenaar
Jouw vernieuwende verdieping in hoogbegaafdheid voelt als thuiskomen in al die effecten op werk, relaties en de hogere dimensie in het leven.
Fred
Socioloog
error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.