Downloads bij het boek 'Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid'

  • Wordt jij gezien in wat je nodig hebt?
  • Vraagt jouw cognitieve en creatieve honger om meer, maar weet je niet hoe?
  • Vind je het overweldigend wat er allemaal op je afkomt en heb je gebrek aan zingeving?

Je bent niet de enige! We herkennen allemaal dat we voelen dat er meer in ons zit dan eruit komt. Wil je de eerste stappen zetten naar het begin van erkenning, begrip en acceptatie? Wil je de verdieping ingaan in psychologische methoden en de theorie over hoogbegaafdheid?

Lees wat anderen over het boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid zeggen.

Vooral de verhalen uit de praktijk in combinatie met onderbouwde wetenschap geven heel veel herkenning en maakt dat ik het een goed boek vind.
Guido
Levenskunstenaar
Ik ben al jaren bezig met hoogbegaafdheid en het begeleiden van leerlingen. Ik heb nog nooit zo'n boek in mijn handen gehad waar de combinatie van theorie en werkvormen uitgebreid wordt beschreven. Jouw boek is van zeer toegevoegde waarde.
Claudia
Talentcoördinator

Hieronder vind je downloads behorend bij het boek, addendum en 45-werkvormenboek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid.

Jouw vernieuwende verdieping in hoogbegaafdheid voelt als thuiskomen in al die effecten op werk, relaties en de hogere dimensie in het leven.
Fred
Socioloog

Achterkant cover

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.