Managementadvies
over hoogbegaafdheid en werk

De beeldvorming van hoogbegaafdheid is tegengesteld aan wat het echt is. Hoogbegaafde medewerkers zijn, als je ze op waarde weet te schatten waardevolle medewerkers. Met hun intelligentie en creativiteit kunnen zij organisaties sneller laten innoveren. Echter, niet altijd worden hun capaciteiten en talenten in het voordeel van de organisatie ingezet. Maar hoe ga je als organisatie om met hoogbegaafde medewerkers?

Hoogbegaafde medewerkers en werk

De aandacht voor hoogbegaafdheid bij volwassenen is groeiende. Toch wordt er nauwelijks aan hoogbegaafdheid gedacht wanneer zich problemen op de werkvloer voordoen. Een betere afstemming op de specifieke problemen van hoogbegaafden zal een organisatie op de korte termijn veel ergernis en geld kunnen besparen. Op de wat langere termijn dragen hoogbegaafde medewerkers bij aan innovatieve slagkracht.

Hoogbegaafdexpert

Managementadvies voor organisaties

Larinda Bok geeft vanuit bedrijfskundig perspectief voorlichting over het creëren van een strategie voor, en het implementeren van diversiteits- en inclusiebeleid bij organisaties.

Ook geeft zij inclusietraining en persoonlijke begeleiding voor hoogbegaafde medewerkers en hun leidinggevenden.

Managementadvies coaching bij hoogbegaafdheid resulteert in

Managementadvies

Optimaal managen, door open te staan voor de potentie van hoogbegaafde medewerkers. Teamtrainingen.
Voorlichting over en aandacht voor duurzame inzetbaarheid voor managers en HR-afdelingen.

Diversiteit en inclusie

Organisaties worden steeds diverser. Strategisch beleid, inclusief hoogbegaafdheid rendeert. Verzuimcijfers dalen en talent wordt optimaal benut. Meer winst, werkplezier en innovatie.

Wil je jouw organisatie verrijken met de meerwaarde van hoogbegaafde medewerkers?  Investeer in managementadvies, coaching en voorlichting. Laten we kennismaken.

error: Helaas, je kunt deze tekst niet kopiëren

Wacht even! Ik heb nog wat voor je

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid Larinda Bok

Als je je wilt verdiepen in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, zelf betekenis wilt geven aan je leven of als je hulpverlener bent en je cliënten meer wilt leren over hoogbegaafdheid, dan is dit boek een waardevol instrument.